Eseményfotózás a Gasztroangyal forgatásán
A Bellemu Emufarmon járt Borbás Marcsi és a Gasztroangyal stábja, és az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy mi végezhettük ennek a jó hangulatban telt, szakmailag is nagyon izgalmas forgatásnak az eseményfotózását.
A vendéglátók, Bernadett és Levente egy Magyarországon egyedülálló emufarmot működtetnek és kiváló termékeket állítanak elő. Ebből az apropóból látogatott el hozzájuk a Gasztroangyal. A fogatás a Tarcalon, a Degenfeld kastélyszálló parkjában ért véget, ahol Solymosi Attila séf készített egy nagyon izgalmas ételkölteményt emuhúsból. Érdekes volt figyelni munka közben a stábot, akik nagyon nyitottak, közvetlenek voltak, élükön Marcsival.
Az adás várhatóan november közepén látható a Duna TV-n, addig is egy kis ízelítő számotokra a forgatás kulisszatitkaiból, képekben.