Üdv nálunk!

A mutasdavallakozasod.hu-t azért hoztuk létre, hogy vállalkozásokat segítsünk és menedzseljünk
Nem elvont ötletekkel, hanem gyakorlatias és kézzelfogható javaslatokkal

Együttgondolkodással és a vizuális képalkotás erejével

20 év vállalkozói múlt, sok-sok tapasztalat, veszteségek és nyereségek, aztán pedig a felismerés, hogy a változást és a fejlődést nem tudjuk megakadályozni vagy kikerülni. A változás hat ránk, és vagy ázunk a hullámok alatt, vagy meglovagoljuk azokat.

Nem a kamera vagy a számítógép mögött nagyokat mondó csodabogarak vagyunk, hanem kipróbált vállalkozók, akik szerelmesei a vizualitásnak és a kommunikációnak, legyen az fotó vagy bármilyen online megjelenés.

A tevékeny vállalkozásfejlesztést képviseljük.

Nem használunk hangzatos ​szakszavakat annak érdekében, hogy ámulatba ejtsük a hozzánk forduló ügyfeleket, helyette inkább érthetően megfogalmazott, eredményorientált stratégiai lépéseket állítunk össze a közösen megfogalmazott célok érdekében.

Célunk a vállalkozásod számára olyan lehetőségek biztosítása, amivel eredményesebben működhetsz, gyorsabban érheted el a céljaidat és időt takaríthatsz meg.

Számunkra fontos, hogy megismerjük ötleteidet, céljaidat és céged erőforrásait.

Nem szeretjük sematikusan megközelíteni a velünk kapcsolódó vállalkozásokat és valamilyen éppen aktuális promóciós csomagot rájuk sózni.

Abban hiszünk. hogy ha megismerjük a céged törekvéseit, erőforrásait és kirajzolódnak számunkra az igényeid, akkor személyre szabott javaslatokkal tudunk szolgálni számodra.

Ügyfeleink véleménye rólunk

Fábián Edina
Hegyalja Vendégház, Mikóháza

"Nagyon jó kis csapat! Szakmailag és emberileg is fantasztikusak! Segítőkészek, körültekintőek, kedvesek. Nagyon örülök, hogy megismertem őket, és hogy együtt dolgozhatunk."

Dt. Tóth Gábor György
Vinito Pince, Erdőbénye

Több, mint egy éves tapasztalataim alapján azt mondhatom el, hogy nekünk miért hasznos a Gazdasági Innovációval való együttműködés: Ötletekkel segítenek, motiválnak, segítenek fókuszálni a kitűzött célokra. Emellett fontos, hogy nem sima üzleti alapon viszonyulnak hozzánk, hanem érezhető jó szándékkal, empátiával.

Mező Attila
Atticar Karosszéria Szerviz, Hajdúböszörmény

Meglévő autójavító vállalkozásomnak szerettem volna egy hivatalos weboldalt, egy biztos hátteret marketing céljából. Tamás és csapata minden téren felülmúlta az elképzeléseimet. Profi szakértői hozzáállásuk, hátterük, és saját célratörő ötleteik vannak fejlesztéssel kapcsolatban. Még egyszer köszönöm a tökéletes munkájukat, az elkészült weboldalt, csakis bátran tudom ajánlani őket!

Palásthy Katalin
Katica Vendégház, Tarcal

"A tarcali Katica Vendégházam nyári Facebook kampányának elkészítésének felkérésekor kezdtük el a közös együttműködést.

Nagyon figyelmesen, kreatívan, nagy szakmai hozzáértéssel, és pontosan végzik munkájukat, törekednek arra, hogy megértsék és ismerjék az ügyfelük céljait és szellemiségét, ezért azóta más témájú kommunikációs feladattal is megbíztam őket.

Úgy tűnik, hosszú távú munka kapcsolat kezdődött 2019 nyarán, mert azóta is újabb és újabb gondolatok és célok mentén gondolkodok Velük és számítok rájuk."

Hegedűs Viktória
Kőrös-hegyi Fogadó és Baskói tábor, Baskó

Tamás és Brigi személyesen keresett meg Baskón az elmúlt hónapokban. Bizalmat adott, hogy szolgáltatásaikat személyesen mutatták be nekem, nem egy rideg sablon szöveget olvastam az e-mail fiókomban. Több munkában is megállapodtunk, mint az információs honlapukon való megjelenés, a Facebook átalakítás és egy teljesen új weboldal elkészítése, amelyhez helyszíni fotózást is rendeltünk.

A régi honlapunk karbantartása évek óta nyűgös és nehézkes volt, szerkesztő felületét más kezelte. A napokban elkészült honlap minden várakozásunkat felülmúlta, számunkra óriási büszkeség egy ilyen kiváló minőségű honlap, ami egyszerűen áttekinthető, informatív és gazdagon illusztrált. Ráadásul frissítése gyerekjáték.

Összességében, ha minőségi kivitelezést és szakértelmet szeretnél vállalkozásod fejlesztéséhez korrekt feltételekkel, akkor bátran keresd Tamást és Brigit, mert korszerű segítséget adnak munkádhoz!

Haluska Ibolya
Haluska Szörp, Komlóska

Nagyon jó csapat. Segítőkészek, előzékenyek, gondoskodók. Hatékony munkavégzés, családias probléma kezelés.
Örülünk, hogy megismertük őket és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy együtt dolgozhatunk.

Livják Emília
Belyártanya Lovasközpont, Sárospatak

Nagyon szeretek Brigivel és Tamással együtt dolgozni. A brain stormingok, a hosszas inspiráló baráti vagy éppen vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos beszélgetések során mindig megszületik valami eredmény, ami a mini cégem hatékony működését támogatja. Lendületet kapok tőlük, no és minőségi munkát.

Laczkó Izabella
Borbála vendégház, Füzér

2018-ban ismerkedtem meg Tamással és Brigivel. Annak idején Tamás keresett meg az üzleti ajánlatával, amire hosszas gondolkodás után igent mondtam. Mondhatom, nem bántam meg. Az első közös munkánk a vendégházam Facebook oldalának rendbetétele volt, aztán jöttek a Facebook posztok, az üzleti tanácsadás, a fotózások. A munkáink során jobban megismertük egymást, jóval nyitottabbak lettünk egymás iránt. Az együttműködésünk eredményeképpen a Facebook oldalam látogatottsága megnőtt, gyönyörű, profi képeim vannak, amelyeket bárhol, bármilyen felületen használhatok. Beszélgetéseink következtében az én gondolkodásmódom is változott a vendégház vezetésével, marketingjével kapcsolatban. A legnagyobb eredménynek az együtt gondolkodást tartom. Bármikor, bármilyen problémával fordulhatok Tamáshoz és Brigihez, azonnal a megoldáson kezdenek el gondolkodni, maximálisan figyelembe véve az én véleményemet, elvárásaimat. Nagyon fontosnak tartom, hogy az üzleti kapcsolatunk átalakult barátivá. Teljesen őszintén tudunk kommunikálni egymással, elfogadjuk egymás kétségeit, félelmeit, másféle véleményét. Ez az a jellemzője a munkájuknak, amiért szeretek velük dolgozni.