Szolgáltatásaink

tudj meg többet szolgáltatásainkról és a velük elérhető eredményekről

A közös munka lépései

 1. Találkozás
  Történhet online és offline, de szerintünk jobban működnek a személyes találkozók. Megismerjük az igényeidet, meghallgatjuk elképzeléseidet és közben bemutatjuk szolgáltatásinkat, megosztjuk veled tapasztalatainkat és eredményeinket.
 2. Javaslattétel

  Javaslatot teszünk, hogy milyen szolgáltatások hasznosak vállalkozásod céljainak megvalósításához. Kölcsönös szimpátia és bizalom esetén személyre szabott lépésekben megfogalmazott stratégiát alakítunk ki a számodra.

 3. Kalkuláció
  A fejlődéshez vezető lépések szolgáltatásokba ültethetőek át, melyeket beárazunk, hogy át tudd tekinteni a fejlesztési projektet. Választ adunk a felmerülő kérdésekre, hiszen ilyenkor nagyon sok kérdés előkerül a partnerinknél, de ez abszolút érthető és fontos, hogy ezek korrekten kerüljenek átbeszélésre.

 4. Szerződéskötés
  Mindkét fél részére fontos a precíz rögzítés. Mindenre kiterjedő részletes szerződést kötünk ügyfeleinkkel, amiben többek között rögzítve vannak a vállalt szolgáltatások, a kivitelezési határidők és a pénzügyi ellentételezés részletei is. A szerződés azt is tartalmazza, hogy mi mit várunk tőled annak érdekében, hogy a legjobb minőségben és zökkenőmentesen végezhessük el a feladatunkat.

 5. Előlegfizetés, számlázás
  Szerződéskötéskor minden esetben 50%-os előlegfizetést szoktunk javasolni. Miért?
  Ugye te sem örülnél, ha úgy kérnénk el a teljes szolgáltatás díját, hogy még semmit sem csináltunk? Ez nem lenne szép tőlünk. És mi sem örülnénk, hogy úgy kellene elvégeznünk egy teljes fejlesztési projektet, hogy csak a végén történik meg a pénzügyi elszámolás. Ezért javasoljuk az 50%-os előlegfizetést.

 6. Kölcsönös információcsere
  A kivitelezéshez szükségünk van információkra, melyeket elektronikus kérdőív formájában juttatunk el hozzád. A kérdőív megválaszolásával és visszaküldésével már kezdetét veszi a munkafolyamat tervezési szakasza. Az információcsere kölcsönös, hiszen ha benned felmerül bármilyen kérdés, azt mi készséggel megválaszoljuk.

 7. Tervek, ötletek
  Az elkészített terveket és ötleteket átküldjük számodra és részletesen átbeszéljük őket. Ha szükséges, akkor még csiszoljuk a terveket, ha pedig elnyerte a tetszésed, akkor készülünk a kivitelezésre.

 8. Előkészületek
  Annak érdekében, hogy minél könnyebben és egyszerűbben tudjunk például egy fotózást kivitelezni, pontosan leírjuk, hogy mivel készülj elő, így nincs stressz, kapkodás és nem lesznek elfelejtett tételek.
  Fontos mozzanat ügyfeleink tájékoztatása, hiszen elképzelhető, hogy neked például ez az első üzleti fotózásod és lehetnek olyan pontok és kérdések, amiben bizonytalan vagy.
  Segítünk, hiszen az a célunk, hogy élvezd, amit csinálunk, így biztosan elégedett leszel a végeredménnyel.

 9. Kivitelezés
  A folyamat legdinamikusabb periódusa. Mivel te is és mi is tudjuk, hogy mi a feladat, általában gyorsan és könnyedén megy, ha pedig valami mégis felmerül, akkor azt menet közben megoldjuk.

 10. Az elkészült munka bemutatása
  Átküldjük számodra az elkészült munkát, legyen az weboldal, fotók, vagy facebook tartalom. Ha szükséges, akkor még csiszoljuk, ha pedig elnyerte a tetszésed, akkor elkészültünk.

 11. Átadás és elszámolás
  Az átadás fontos mozzanat, általában közös örömünnep. Jóérzéssel tölti el ügyfeleinket, hogy végre elkészült a munka, mivel sok esetben hosszú halogatás után elkészültek vagy megújultak az online felületek. Közösen kiértékeljük a munkát, válaszolunk a hogyan tovább kérdésekre, ellátunk tippekkel és tanácsokkal, valamint átadjuk a szükséges hozzáféréseket.
  A legutolsó mozzanatként pedig rendezzük a végszámlát.