Üzleti tanácsadás

Cégek, vállalkozások, gazdasági szereplők részére üzleti tanácsadás márkaépítésről, piaci célcsoport meghatározásról, szervezeti működésről, humán erőforrást érintő kérdésekről.

Miért fontos az üzleti tanácsadás?

Tapasztalunk szerint minden vállalkozás és gazdasági szereplő a tudása legjavát és szorgalmát teszi bele vállalkozása működtetésébe.

Vannak bizonyos szempontok és területek, melyeknek nem tulajdonítanak megfelelő jelentőséget, ilyen például az üzleti tervezés és ezen belül a működési idő, a vásárlói célcsoport meghatározása, a megfelelő kommunikáció és a helyes sorrendiség, prioritások kialakítása.

A vállalkozások minden energiáját leköti a napi szintű üzemelés és ezért annyira elmélyednek a feladatok özönében, hogy épp azokat a lépéseket tologatják (vagy fel sem ismerik jelentőségüket), amelyek egyszerűbb és stabilabb működést eredményezhetnek.

Miért éri meg fizetni érte?

A tanácsadás felkészültséget, felelősséget kíván!

23 év vállalkozói tapasztalat és speciális gazdasági látásmód az, ami biztosítékot jelent ügyfeleink számára, hogy megfelelő felkészültség mentén körültekintő tanácsot kapnak tőlünk.

Gazdasági látásmód?

Gazdasági elemzésekkel foglalkozunk és ezen belül jövőkutatással.

Jövőkutatás?

A lottó számok megtippelésében nem, de abban tudunk információt szolgáltatni, mi fog történni a jövőben 5-10-20 év tükrében, abban, hogy mely ágazatok lesznek sikeresek és mely területek fognak átalakulni vagy szinte teljesen megszűnni. Ezt a tudást alkalmazva és ezeket az információkat figyelembe véve alakítjuk ki meglátásainkat és adunk tanácsot a szolgáltatás keretében.

Sok vállalkozásnak adtunk már tanácsot és egy ilyen konzultáció után mérhető változás állt be: egyszerűbb működés, növekvő jövedelem, erősebb vásárlóközönség.

Tanácsaink mentén több esetben évekig tartó döcögő működés után sok vállalkozás jövedelme megsokszorozódott.

Hogy mennyi időn belül? Néhány (1-3) hónap alatt!

Milyen szempontok szerint történik, és milyen témákat érint a tanácsadás?

Megvizsgáljuk a vállalkozás működését.

 • Milyen termékeket állít elő, milyen szolgáltatásokat kínál a vállalkozásod.
 • Mi okoz működési nehézséget vagy mitől működhet egyszerűbben a teljes folyamat.
 • Milyen a viszony a munkavállalók és közted.
 • Megfelelő piacra dolgozik-e a vállakozásod?
 • Helyes az árképzése?
 • Hol tudunk időt teremteni a vállalkozás körül?
 • Hogyan helyettesíthető az emberi munkaerő?
 • A felszabaduló munkaerő milyen új feladatokat láthat el?

A hogyan történik a tanácsadás?

Időpontot egyezethetünk, majd a megbeszélt időben messenger videóhívás vagy skype hívás segítségével történik a tanácsadás.

Ha a fent említett kapcsolat felvételi lehetőségek egyike sem megoldható, akkor telefonhívást alkalmazunk.

Kérdéseket teszünk fel a fenti pontokban leírt témákról és javaslatokat fogalmazunk meg az egyszerűbb és profitábilisabb működés érdekében.

Mennyi időt vesz igénybe?

A tanácsadás egy, maximum kettő órát igényel.

Ez az az időmennyiség, ami szükséges a vállalkozásod helyzetének elemzésére és arra, hogy megismerjük az erősségeidet, kijelöljük az irányvonalakat és konkrét lépéseket fogalmazzunk meg.

Mit kapok az üzleti tanácsadás végén?

A tanácsadásról hangfelvételt készítek melyet a tanácsadást követően 48 órán belül megküldök számodra. A felvételt Google Drive-ra töltöm fel melyet vissza hallgathatsz és letölthetsz!

Kérlek töltsd le a tanácsadás anyagát, mert 30 napon belül töröljük a Drive-ról.

Érdemes a hanganyagot kijegyzetelni, vázlatot írni és az anyagot többször újrahallgatni.

Tapasztalatom szerint, újbóli hallgatások során, az ösztönzésen túl, a felvétel nyitja a blokkokat és segít abban, hogy jobban megérts folyamatokat, olyan ez mint egy jó könyv vagy film, mindig újat ad.     

Szolgáltatás díj:

Egy óra üzleti tanácsadás díja 30.000 Ft.

Megkeresésünk után, ha szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, akkor egy utalásos számlát állítunk ki a részedre, ami egy óra tanácsadói díjról szól 30.000 forint értékben.

A díj beérkezését követően időpontot egyeztetünk a konzultációra.

Mi történik ha nem fér bele egy órába?

A második óra perc alapon kerül elszámolásra, tehát ha 1 óra 15 perc a tanácsadás, akkor a kifizetett 1 órán túli 15 perc díja 7.500 Ft, melyet a konzultációt követően átutalásos módon számlázunk ki ügyfelünk számára.

Mit várhatsz el tőlünk?

 • Pontos rendelkezésre állást.
 • Figyelmet, szaktudást, felkészültséget!
 • Minden zavaró tényezőtől tartózkodunk, ami akadályozná a közös munkát: csipogó, csörgő technikai eszközök (telefonhívások, üzenetek fogadása, stb.)
 • Maximális titoktartást, hiszen ez egzisztenciális kérdés az üzleti életben.

Mit várunk el tőled?

 • Pontos kezdést.
 • Szedd össze a gondolataidat!
 • Számítunk az őszinteségedre!
 • Kérjük, teremts nyugodt környezetet a tanácsadás időtartamára, hiszen sok múlik rajta.
 • Minden zavaró tényezőtől tartózkodj, ami akadályozná a közös munkát: csipogó, csörgő technikai eszközök (telefonhívások, üzenetek fogadása, stb.)