Ügyfeleink véleménye rólunk

Fábián Edina
Hegyalja Vendégház, Mikóháza

"Nagyon jó kis csapat! Szakmailag és emberileg is fantasztikusak! Segítőkészek, körültekintőek, kedvesek. Nagyon örülök, hogy megismertem őket, és hogy együtt dolgozhatunk."

Dr. Tóth Gábor György
Vinito Pince, Erdőbénye

Több, mint egy éves tapasztalataim alapján azt mondhatom el, hogy nekünk miért hasznos a Gazdasági Innovációval való együttműködés: Ötletekkel segítenek, motiválnak, segítenek fókuszálni a kitűzött célokra. Emellett fontos, hogy nem sima üzleti alapon viszonyulnak hozzánk, hanem érezhető jó szándékkal, empátiával.

Dr. Tóth Gábor György
Vinito Pince Kft.

Mező Attila
Atticar Karosszéris Szerviz, Hajdúböszörmény

Meglévő autójavító vállalkozásomnak szerettem volna egy hivatalos weboldalt, egy biztos hátteret marketing céljából. Tamás és csapata minden téren felülmúlta az elképzeléseim. Profi szakértői hozzáállásuk, hátterük, és saját célratörő ötleteik vannak fejlesztéssel kapcsolatban. Még egyszer köszönöm a tökéletes munkájukat, az elkészült weboldalt, csakis bátran tudom ajánlani őket!

Palásthy Katalin
Katica Vendégház, Tarcal

"A tarcali Katica Vendégházam nyári Facebook kampányának elkészítésének felkérésekor kezdtük el a közös együttműködést.

Nagyon figyelmesen, kreatívan, nagy szakmai hozzáértéssel, és pontosan végzik munkájukat, törekednek arra, hogy megértsék és ismerjék az ügyfelük céljait és szellemiségét, ezért azóta más témájú kommunikációs feladattal is megbíztam őket.

Úgy tűnik, hosszú távú munka kapcsolat kezdődött 2019 nyarán, mert azóta is újabb és újabb gondolatok és célok mentén gondolkodok Velük és számítok rájuk."

Livják Emília
Belyártanya Lovasközpont, Sárospatak

Nagyon szeretek Brigivel és Tamással együtt dolgozni. A brain stormingok, a hosszas inspiráló baráti vagy éppen vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos beszélgetések során mindig megszületik valami eredmény, ami a mini cégem hatékony működését támogatja. Lendületet kapok tőlük, no és minőségi munkát.

Haluska István
Haluska Szörp, Komlóska

Nagyon jó csapat. Segítőkészek, előzékenyek, gondoskodók. Hatékony munkavégzés, családias probléma kezelés.
Örülünk, hogy megismertük őket és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy együtt dolgozhatunk.

Üdv: István

Laczkó Izabella
Borbála vendégház, Füzér

Kb. 2 évvel ezelőtt ismerkedtem meg Tamással és Brigivel. Annak idején Tamás keresett meg az üzleti ajánlatával, amire hosszas gondolkodás után igent mondtam. Mondhatom, nem bántam meg. Az első közös munkánk a vendégházam Facebook oldalának rendbetétele volt, aztán jöttek a Facebook posztok, az üzleti tanácsadás, a fotózások. A munkáink során jobban megismertük egymást, jóval nyitottabbak lettünk egymás iránt. Az együttműködésünk eredményeképpen a Facebook oldalam látogatottsága megnőtt, gyönyörű, profi képeim vannak, amelyeket bárhol, bármilyen felületen használhatok. Beszélgetéseink következtében az én gondolkodásmódom is változott a vendégház vezetésével, marketingjével kapcsolatban. A legnagyobb eredménynek az együtt gondolkodást tartom. Bármikor, bármilyen problémával fordulhatok Tamáshoz és Brigihez, azonnal a megoldáson kezdenek el gondolkodni, maximálisan figyelembe véve az én véleményemet, elvárásaimat. Nagyon fontosnak tartom, hogy az üzleti kapcsolatunk átalakult barátivá. Teljesen őszintén tudunk kommunikálni egymással, elfogadjuk egymás kétségeit, félelmeit, másféle véleményét. Ez az a jellemzője a munkájuknak, amiért szeretek velük dolgozni.